• info@atelier365.ro
  • Telefon: 0742 768 482

ATELIER 365

Compania Atelier 365 ofera servicii de montaj gresie si faianta executate de o echipa de profesionisti la cele mai inalte standarde.

MONTAJ GRESIE SI FAIANTA

CONTACT COMANDA
Compania Atelier 365 executa zugraveli decorative impecabile! Zugraveli monocolore sau modernele jocuri de culori, recomandate de designerii de interior

ZUGRAVELI

CONTACT COMANDA
Zidaria este procesul prin care diverse blocuri de construit (caramizi, BCA etc) se aseaza unele peste altele si impreuna cu liantul care le leaga (mortarul pe baza de ciment si var) formeaza pereti sau ziduri!

ZUGRAVELI

CONTACT COMANDA
Echipa noastra de profesionisti are o experienta de peste 10 ani in domeniul finisajelor interioare, fapt ce asigura o calitate de exceptie a lucrarii si un termen respectat cu seriozitate!

Tencuieli

CONTACT COMANDA
Pentru ca executia unei sape sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate. Echipa noastra de profesionisti are o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Sape

CONTACT COMANDA
Firma ATELIER 365 executa montaj pentru diferite tipuri de tapet : din PVC, textil, din fibra de sticla, din matase sau vinilic. Va stam la dispozitie cu o echipa specializata, care va poate oferi consultanta pentru a alege tapetul ce se potriveste cel mai bine.

Montaj Tapet

CONTACT COMANDA

Nu ezitati sa ne contactati !

0742 768 482 Contact
Call Now Button
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/atelier365/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 986