Izolatii termice fatade

Serviciu oferit de Atelier365

Izolatii termice fatade

Deși izolarea fațadelor clădirilor a fost implementată doar de constructorii români în anii 90, astăzi este standard în construcție și unul dintre cei mai importanți pași în renovarea clădirilor mai vechi. Desigur, acest proces poate fi realizat într-o varietate de moduri și folosind o varietate de materiale, astfel încât avantajele și dezavantajele trebuie cântărite cu atenție înainte de a începe acest tip de lucru. Mai jos veți găsi toate motivele pentru care ați putea avea nevoie de izolație exterioară, materialele pe care le puteți utiliza și cei mai importanți pași ai lucrării în sine.

Izolarea peretilor exteriori a cauzat nenumarate probleme de-a lungul timpului datorita diverselor metode de constructie a peretilor (zidarie, beton sau lemn de balsa sau constructii metalice) si cerintelor de finisare (tencuiala, vopsea decorativa sau placaj de caramida la vedere). Sistemele termice s-au dezvoltat datorită folosirii materialelor termoizolante performante: astăzi, soluțiile din materiale compatibile sunt recomandate pentru nevoile de termoizolare ale clădirilor, care pot fi folosite pentru fațadele reabilitate termic din clădirile noi sau vechi.

În plus, au fost dezvoltate soluții specifice pentru toate tipurile de pereți, în funcție de compoziția acestora. Detaliile de execuție sunt critice pentru o izolație eficientă, în special în zonele în care pot apărea punți termice (conexiuni la socluri și curele sau grinzi de podea, conexiuni la tâmplărie și conexiuni la streașină sau mansardă).

Call Now Button