Instalatori

Serviciu oferit de Atelier365

Instalatori

Suntem o companie de instalații sanitare cu peste 18 ani de experiență în abordarea unei varietăți de lucrări precum reparații sau instalații. Toți instalatorii din echipa noastră sunt autorizați și lucrează profesional și cu cea mai mare grijă. Daca aveti nevoie de diverse lucrari de instalatii sanitare in Bucuresti va rugam sa contactati echipa de profesionisti. Oferim servicii de urgenta la orice ora din zi sau din noapte, precum si servicii complexe de instalare si montaj.

Deoarece folosim doar materiale rezistente la coroziune iar instalatorii sunt autorizati, oferim pretul corect si serviciul de urgenta neintrerupt pentru orice defecte la salubritatea locuintei dumneavoastra. În plus, garantăm facturile pentru orice lucrare efectuată.

Echipa noastra de instalatori este acreditata ANRE si detinem si certificat ISO 9001:2015 instalatii sanitare si electrice. Puteți vizualiza autorizațiile și certificatele pe care le avem aici. Lasă totul pe seama unui instalator profesionist care se va ocupa de siguranța casei tale!

Call Now Button