Congue taciti consectetur duis dignissim hac placerat diam lacinia. Risus nibh auctor interdum morbi id aliquam hendrerit consectetuer.

Serviciu oferit de Atelier365

Instalații Gaze

Suntem autorizati ISCIR/ANRE si avem un numar mare de clienti in aproape 20 de ani de activitate. Proiectam, executam, primim, punem in functiune, deservim, inspectam si reviziile periodice tehnice ale instalatiilor de gaze naturale din judetele Bucuresti si Ilforf sau oriunde in tara. Avem personal autorizat special instruit și echipamente speciale.

In calitate de campioni ai marii munci, oferim clientilor nostri un serviciu complet in proiectarea si executia instalatiilor cu gaze naturale in apartamente, case, vile sau institutii. De asemenea, proiectăm și implementăm unități de separare a consumului de gaz pentru incendii multiple, de exemplu, un foc pentru un cuptor și altul pentru o centrală termică. Instalăm și formulare de taxă rutieră și formulare de taxă, iar ca recomandare, vă informăm că la instalarea formularelor noi, unitățile mai vechi de 15 ani trebuie inspectate cu atenție și eventual înlocuite.

Call Now Button